Si TU poti fi Mos Craciun pentru un copil!



Nu stiu cate dintre voi ati remarcat absenta mea, nemotivata ce e drept! Tot ce pot sa spun este ca mi-a fost foarte dor de voi, de blog, de postarile voastre, de comentariile voastre!Ultima perioada a fost una foarte incarcata pentru mine( stiu...asa ma vait mereu) dar chiar asa a fost...Plus ca am fost foarte ocupata cu mucisorii Mariei care nu se mai opresc, parca e un robinet fara fund, scapam de tuse, dam de mucisori, scapam de mucisori facem conjunctivita...iar acum iar mucisori..offf copilaria asta!

...Si pe langa toate aceste lucruri se mai adauga si faptul ca de curand a fost ziua ei, a implinit 2 ani frumosi, 2 ani in care ne-a facut fericiti si ne-a luminat viata! Au fost cei mai frumosi ani din viata noastra!


 Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc in aceasta postare ci despre conceptul shoebox . Am aflat despre el anul trecut , nu mai stiu exact de pe ce blog! Si asa sarbatorile mele au fost mult mai frumoase deoarece impreuna cu sotul meu am reusit sa trimitem 2 cutii acelor copii care se bucura de orice gest , si nu tin cont ca jucaria X nu e din colectia nu stiu care sau papusa Y nu face pipi la olita....Caci da..in ziua de astazi copii sunt foarte pretentioasi, as indrazni sa spun fitosi si asta pentru ca parintii uneori gresesc...le indeplinesc copiilor toate mofturile , fara ca ei sa faca ceva pentru a merita acel cadou.

Eu sper sa reusesc sa nu imi cresc copii asa...sper sa ii fac sa aprecieze toate lucrurile, toate cadourile, toate gesturile! Desi uneori sunt nemultumita ca micuta mea nu se bucura de toate jucariile ei ( pt ca are foarte multe primite de la toate rudele...) imi creste inima cand o vad ca lucrurile simple facute de persoane dragi ei o intereseaza si vorbeste mult timp despre ele! Se bucura de un desen facut de unchiu, de un ingeras crosetat de mamaia!

Si pentru ca ea este o norocoasa si are foarte multe jucarii( multe dintre ele primite de la buni din Italia si de la matusica, care o iubesc ffff mult pentru ca Maria este singura fetita din familie...Va dati seama cat de rasfatata este nu?) vom selecta din ele mai multe si le vom trimite celor de la shoebox pentru a fi daruite unor copilasi care se vor bucura de ele!

Printre jucarii vom adauga si hainute ramase mici si foarte multe dulciuri!



                                                                   ***
          
Shoebox este un concept prin intermediul caruia ,anual in perioada Craciunului, copii mai putin norocosi decat ai nostri se vor bucura de micile noastre atentii trimise in cutii de pantofi frumos colorate, decorate dupa placul nostru la locatiile specificate pe site. Daca nu puteti ajunge acolo nu-i nici o problema, coletele pot fi trimise si prin posta in foarte multe orase din Romania. Adresele le puteti gasi aici .



Daca alegeti sa trimiteti coletul prin posta, cutiutele frumos ambalate trebuiesc puse intr-o alta cutie sau invelite intr-un alt strat de coala alba( asa cer cei de la posta)..Nu uitati sa scrieti un biletel in care sa specificati varsta si sexul copilului caruia ii trimiteti cadoul!( exemplu 1-2 ani fetita)

In cutii puteti pune orice doriti insa ganditi-va la un singur lucru inainte: voua v-ar place sau v-ar folosi acele lucruri? Si aici ma refer la haine....trebuie neaparat sa fie curate si in stare buna...nu daruiti altora ceea ce nu purtati nici voi!

Pe langa coletul cu hainute, jucarii si dulciuri pentru o fetita cu siguranta voi face un coletel si pentru o domnisoara...Ca si anul trecut voi alege pe langa hainute dragute de la mine si cateva cosmetice, un parfum, absorbante, pasta si periuta de dinti! Toate mi se par esentiale, la fel si cosmeticele sau bijuteriile! Chiar daca au nevoie de foarte multe lucruri mai importante decat hainele , cosmeticele si bijuteriile sunt convinsa ca  vor aduce o mare bucurie pe chipul lor ! Indiferent de cat de saraca/bogata este, o fata se bucura intodeauna de aceste lucruri.

V-as ruga si pe voi blogaritele sa raspanditi mesajul campaniei si de ce nu sa rupeti din putinul vostru si sa aduceti o bucurie pe chipul celor care nu au ceea ce avem noi!


Un comentariu: